A Városháza előtt köszöntötték a szurkolók a bronzérmes Arconic – Alba Fehérvár kosárlabdacsapatát. A szerda délutáni közönségtalálkozón a rövid szezonértékelések után kötetlen beszélgetésre, aláírás vagy közös fotó begyűjtésére is volt lehetőség.

Szurkolók gyülekeztek délután a Városháza előtt, hogy még egyszer együtt láthassák az Arconic – Alba Fehérvár idei bronzérmes csapatát. Az öt órakor kezdődő közönségtalálkozón először dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott köszönetet a szurkolóknak és a csapatnak: „Egy szép és izgalmas szezon végén vagyunk. Egy nagyon szerethető, jó csapatunk volt az idei esztendőben, egy hajtós, küzdős gárda nagyon jó egyéniségekkel.”

Alba 23 24 koszonto2

Simon Balázs, az Arconic – Alba Fehérvár ügyvezetője a csapat nevében köszönte meg a szurkolók egész éves támogatását. Mint mondta, „a fiúk a teljesítményükkel és azzal, amit a pályára leraktak, a szívünkben aranyat érnek, azon fogunk dolgozni a következő években is, hogy minimum ilyen eredményeket érjünk el vagy még jobbat.” A csapat összetételéről még nem árult el részleteket az ügyvezető, de úgy fogalmazott, „azon vagyunk, hogy minél jobban együtt maradjon ez a csapat.”

Alejandro Zubillaga vezetőedző is elégedett volt a szezonnal: „nem könnyű úgy játszani, ahogy mi tettük”. Az alapszakaszban a második helyet szerezte meg a csapat, aztán a rájátszásban nem minden a tervek szerint alakult, de „végül mindent beleadva megszereztük a bronzérmet, és a nemzetközi porondon is szerepelhetünk.”

Alba 23 24 koszonto3

Az értékelések után a csapat egy a játékosok által aláírt labdával lepte meg a polgármestert, majd köszöntötték a szurkolók által az év játékosának választott Vojvoda Dávidot is.

A szurkolók begyűjthették kedvenceik aláírását, és közös fotókra is kaphatók voltak a játékosok.

(Fotó: Simon Erika)