Április 19-én hivatalosan is megnyílik az Alba Aréna, Székesfehérvár új, multifunkcionális sportcsarnoka. A nagyszabású eseményre minden jegy elkelt, így mindkét napon 6000-en szurkolnak majd a magyar válogatottnak. Annak érdekében, hogy a szurkolók kényelmesen kijuthassanak az arénához, az Önkormányzat buszokat indít. Az igényeket március 11-e, hétfő és 20-a között emailben lehet jelezni.

A buszok a meghosszabbított 37-es vonalán (Kőrösi utca-Autóbusz-állomás-Vasútállomás-Mártírok útja-Seregélyesi út-Alba Ipari Zóna-Alba Aréna), és a 24-es vonalán (Jancsár utca-Tóvárosi ln.-Várkörút-Királysor-Géza utca-Pozsonyi út-Nagyszombati út-Alba Aréna) járnak majd a megnyitó rendezvény előtt és után.

Természetesen a második mérkőzés napján, 20-án is indítanak járatokat. Azért, hogy megfelelő számú buszt tudjunk indítani, kérik azokat a jegyekkel rendelkező szurkolókat, akik igénybe vennék a járatokat, hogy azt emailben jelezzék a nap, a létszám és a járatszám (17-es vagy 24-es) megjelölésével a busz@proalbaregia.hu email címre március 11-e és 20-a között. Ezt azért is kérik a szervezők, mert a későbbiekben így könnyebben tudják az arénában megrendezendő mérkőzések, koncertek kapcsán a buszjáratokat tervezni. Mindenki együttműködését köszönik!