Beléptünk a farsangi szezonba, és a farsangi viseletekhez álarcot szokás ölteni: egyedi állatmaszkok készítésére lesz lehetőség a Vízivárosi Közösségi Klub soron következő kreatív workshopján. A január 16-án, kedden 17 órakor kezdődő program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A farsang, a jókedvű mulatságok ideje hagyományosan vízkereszt után kezdődik és hamvazószerdáig, 2024-ben február 14-ig tart. A farsangi mulatságok középpontjában a díszes jelmezek állnak; a mulatságok résztvevői álruhába bújnak, hogy elfedjék valódi kilétüket. A jelmezek elengedhetetlen kellékei a maszkok: ezekről szól a Vízivárosi Közösségi Klub Csináld magad! sorozatának következő programja.

A foglalkozáson különböző színű és formájú állatmaszkokat készíthetnek azok, akik eljönnek a Budai út 94. szám alatti helyiségbe, január 16-án, kedden, 17 órakor. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az alapanyagokat és a szükséges eszközöket biztosítja a kézműves délutánhoz, a résztvevőknek csak a fantáziájukat kell magukkal hozniuk.

A program ingyenes, de előzetesen regisztrálni kell a +3670/457-9002-es telefonszámon.