Csőtörés utáni javítási munkálatok miatt május 3-án, pénteken 11.00 órától előreláthatólag május 7-én, keddig lezárásra kerül a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér felé vezető szakasza. A városból kifelé a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon biztosított marad.

Május 3-án, pénteken 11.00 órától csőtörés hibaelhárítása miatt lezárták a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér irányába vezető szakaszát. A korlátozást várhatóan május 7-én, kedden oldják el. Az útszakaszon a városból kifelé irányban a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon biztosított marad.

A lezárás miatt a Budai úton a városközpont irányába közlekedő járművek a Budai út – Deák Ferenc utca – József Attila utca csomóponttól kizárólag a Deák Ferenc utca és a József Attila utca irányába tudnak tovább haladni. A József Attila utcáról a Budai útra jobbra kanyarodni nem lehet, a megengedett haladási irány a Deák Ferenc utca irányába egyenesen.

A lezárás miatt kimaradó autóbusz-megállóhely a befelé vezető irányban a Távírda utca elnevezésű megálló. A megállóhelyet érintő autóbuszjáratok a zárás időtartama alatt a József Attila utca – Rákóczi út – Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek és minden érintett megállóban megállnak.

Kérik a lakosságot, hogy az úti céljaik megközelítése során vegyék figyelembe a korlátozásokat, valamint ha tehetik, használják a WAZE útvonaltervező applikációt.