Nem játszott jól, csak a mérkőzés egyes szakaszaiban, így nagyon megszenvedett a Budapesti Honvéd csikócsapatának vendégeként a férfi kosárlabda NB I idei utolsó mérkőzésén az Arconic-Alba Fehérvár. Alejandro Zubillaga alakulata az utolsó pillanatig kiélezett összecsapáson nyert 91-89-re, így 12 győzelemmel és 2 vereséggel tapad a listavezető Falcóra. Mivel a Szolnok és a Körmend is kikapott, már  „fényévnyi” távolságra vannak a vezető kettőstől. A Szolnok 8-6-os mérleggel áll a 3. helyen, majd jön a Körmend, a ZTE, a DEAC, a Szeged és a Sopron 7-7-es győzelem-vereség mutatóval. 

A szombat esti mérkőzésen a sereghajtó, rengeteg fiatallal felálló rekordbajnok Honvéd kezdett jobban, az első két negyedben jobbára az történt amit ők akartak, amit főleg az Alba kényelmes védekezése okozott. A hazaiak ekkor már 8 triplánál tartottak, miközben az Alba csak kettőnél, nem volt meglepő a látottak alapján a BHSE 7 pontos vezetése.

A meccs második felében védekezésben bekeményített a fehérvári gárda, a harmadik negyedet nem véletlenül nyerte meg 9 ponttal, amivel fordított is. A záró 10 perc rendkívül szorosan alakult, bár bő 3 perccel a vége előtt az Alba először szerzett 5 pontos fórt Roberts és a mezőny legjobbja Chambers vezetésével. A hazaiak azonban vissza tudtak zárkózni 84-89-ről 89-89-re úgy, hogy az Alba egy pontot sem szerzett 3 perc 4 másodpercig! Mindössze 6 másodperc volt már csak hátra, amikor Chambers rosszul célzott betörése végén, ám ekkor jött a „lepattanókirály”, Dickey, aki ismét úr volt a palánk alatt és a lecsorgót egyből a helyére, azaz a gyűrűbe tette, ezzel pedig gyakorlatilag megnyerte a mérkőzést az Albának!

A 31 pontos Chambers és a 9 lepattanót begyűjtő Dickey mellett a 23 pontos Vojvoda és a 20 pontos Roberts tettek hozzá a legtöbbet a kék-fehérek győzelméhez.

Amiért a Ludovika Arénába érkezett, el is érte az Alba, ám a játékán kell frissíteni, élesíteni, mert bár a Falcóval kéz a kézben alaposan megléptek az üldözőktől, kellemetlen vereségekbe futhat bele, ha nem javul a teljesítménye.

Ennek a következő, hazai meccsen, már január 6-án, szombaton 17.00 órakor az SZTE-Szedeák ellen adhatja bizonyítékát egy magabiztos sikerrel.