Gyorsan változik a világ mifelénk a férfi röplabdázóknál: 2 éve még a Pénzügyőr volt az Extraliga bajnoka és a Magyar Kupa győztes, amikor a MÁV Előre még a második vonalban küzdött a feljutásért, ma pedig ott tartunk, hogy a székesfehérvári gárda lépett pályára és nyert is esélyesként 3-0-ra a PSE otthonában. Ezzel a tizedik meccsét is behúzta a Loki és csak azért áll a 3. helyen, mert az előtte 1, illetve 4 ponttal álló DEAC, Kaposvár duó két mérkőzéssel előrébb tart.

A budapesti összecsapáson mindkét gárdának voltak hiányzói, a MÁV Előrének több is, mivel betegség és kisebb sérülés okán három kulcsjátékosa sem lépett pályára. Sebaj, a helyettesek tökéletesen megoldották feladatukat és a vártnál is magabiztosabban 25-19, 25-15 és 25-19-re hozva a három szettet, könnyedén diadalmaskodott a kék-fehér egylet.

Tulajdonképpen a harmadik szett elejétől eltekintve végig vezetve, erődemonstráló győzelmet aratott a Loki, amelyben Koci 14, Pesti 13, Tomanóczy és Boa 8-8, Eke 6 pontot szerzett.

Január 20-án, szombaton újabb komoly rangadó vár Dávid Zoltán alakulatára, amely a Kecskeméti RC vendége lesz 19.00 órakor a Messzi István Sportcsarnokban.