2023. szeptember 4-én, hétfőtől a gépjárműforgalmat érintő korlátozások bevezetésével folytatódnak a Móri út II. ütem felújítási munkái. Az érintett szakaszon megújul a víz- és szennyvízvezeték, valamint körforgalmat építenek ki a Móri út – Szent Vendel utca csomópontban. A korlátozások a Móri út 66. számig tartanak, de a munkálatok kiterjednek a Szent Vendel utcára, valamint a Szent Vendel közre is, ezért az építési terület tágabb környezetében is forgalmirend-változásokra kell számítani. A kivitelezés időtartama alatt az aktuális új információkról közleményben mindig tájékoztatást fogunk adni.

– 2023. szeptember 4-én, hétfőn 8.00 órától eredeti helyére visszahelyezik a belváros irányában lévő III. Béla király tér elnevezésű, ideiglenesen áthelyezett autóbusz megállóhelyet.

– 2023. szeptember 4-én, hétfőn előreláthatólag 12.00 órától a Móri út 68. szám elé áthelyezésre kerül a Szent Vendel utca elnevezésű, a belváros irányában lévő autóbusz megállóhely.

– 2023. szeptember 6-án, szerdán 8.00 órától vízvezeték-építési munkálatok miatt lezárják a Szent Vendel utcát a Móri út csatlakozásnál. Az útzár során a Móri úton a gépjárműközlekedés biztosított marad, a Szent Vendel utca a Malom utca irányából zsákutcaként működik majd.

– A Móri úton az Irányi Dániel utca – Szent Vendel utca közötti szakaszon megállási korlátozást vezetnek be.

– Az építési munkálatok kapcsán korábban bevezetett forgalomkorlátozások érvényben maradnak.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő korlátozásokra és a kihelyezésre kerülő közúti jelzésekre fokozott figyelmet fordítsanak!

A szakemberek javasolják a Waze navigációs alkalmazás használatát, ahol az ideiglenes forgalmi rend feltüntetésre kerül.

Mindenki megértését és türelmét köszönik!