A várpalotai Thury-várban rendezték meg a VI. Vass Nemzetközi Ökölvívó Gálát, melynek keretében negyedik profi mérkőzésén is kiütéssel detronizálta ellenfelét a Fehérvár Küzdősport SE-ben Turós Arnold irányításával készülő, korábbi amatőr ob-érmes Balogh Bálint.

A bivalyerős fehérvári srác már a második meneteben földre kényszerítette riválisát és szinte meg sem izzadt az újabb sikerért. A konferanszié szerepét vállaló népszerű rapper, Ganxsta Zolee így igen gyorsan közölhette a nagyérdeművel a győztes nevét.

– Bálint ellenfele, Rózsás Gyula egy nagyon rutinos versenyző, eddig már 30 profi mérkőzése volt. Technikailag ügyes srác, de Bálint erejének, határozott fellépésének nem tudott sokáig ellenállni, így többszöri számolás után a 2. menetben a bíró beszüntette a mérkőzést. Tanítványom jól halad célja felé, még az idén szeretnénk, ha a magyar bajnoki címért küzdhetne. Meccsről-meccsre emeli teljesítményét, hamarosan készen áll a címmérkőzésre – emelte ki Balog bunyójával kapcsolatban edzője, a Fehérvár Küzdősport SE szakmai munkájának irányítója, Turós Arnold.