Székesfehérvárra érkezik Görög Ibolya protokoll kommunikációs szakértő. Az ismert és elismert szakember a hétköznapi, magánéleti és üzleti illemről, viselkedéskultúráról tart előadást február 15-én 18.00 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A programra jegyek kaphatóak az intézmény honlapján keresztül.

„Az üzleti életben nem a férfi, vagy a nő a nyertes, hanem a tanult ember.” – fogalmaz Görög Ibolya, Magyarország legismertebb protokoll szakértője, író és előadó, aki különleges, példás életpályát futott be. Előadása során a tudatosan vezetett élet világába kalauzolja a közönséget: megtudhatjuk, hogy a hétköznapokon, a magánszférában, a munkahelyi légkörben és az üzleti világban hogyan legyünk igényesek, illetve miért és miként tartsuk be az elegancia és a jómodor írott és íratlan szabályait?

Az előadást ajánlják a közszférában- és multinacionális cégeknél dolgozóknak, a diplomáciában érdekelt személyeknek, az ambiciózus fiatal felnőtteknek és mindenkinek, aki értékkel és minőségi emberi kapcsolódásokkal kíván gazdagodni.

A február 15-én 18.00 órakor kezdődő előadásról további információk olvashatóak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház weboldalán, és ugyanitt belépőjegyek is megrendelhetőek.

(ÖKK)