A válogatott meccsek miatti szünetet követően folytatódott csütörtökön este az osztrák bázisú nemzetközi jégkorong liga, az ICEHL alapszakasza. A 29. fordulóban a Hydro Fehérvár AV19 a Pioneers Vorarlberg vendégeként Feldkirchben nyert hosszabbításba torkolló összecsapáson 3-2-re Hári (2) és Bartalis góljaival, így őrzi listavezető pozícióját, hat ponttal megelőzve a két meccsel kevesebbet játszó Red Bull Salzburg, hét egységgel az egy találkozóval kevesebbnél tartó Linz és kilenccel a szintén egy mérkőzéssel kevesebbet letudó Klagenfurt alakulatát.

A mostani összecsapáson a 8. percben Owre szerzett vezetést a hazaiaknak, ám a többet próbálkozó fehérvári alakulat erőfeszítésit siker koronázta, mert a meccs felénél előbb Hári egalizált, majd 3 perccel később Bartalis már a vezetést is megszerezte csapatának.

A minimális előny majdnem kitartott a végéig, de a kapus lehozatalával emberfórba kerülő „Úttörők” 57 másodperccel a végső dudaszó előtt ki tudtak egyenlíteni Kiricsenkó találatával. A hosszabbításban aztán alig több, mint 2 percet hokiztak a küzdő felek, amikor Hári jött és második góljával 2 ponthoz juttatta a Volánt, amely nem pihenhet, mert pénteken este 19.15-kor már az egyik fő üldöző, a Linz otthonában vizitál.