Nyári táborozásra hirdetett pályázatot a SZÉNA Egyesület a Családokért a Miniszterelnökség, a Nemzeti Együttműködési Alap és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával.  A nyertes gyerekek számára ingyenesen részvételi lehetőséget biztosítanak, pályázni április 14-ig lehet.

Az Egyesület minden évben kiemelt feladatának tekinti a szünidei gyermekfelügyeletben való segítségnyújtást, hiszen ez az időszak minden kisgyermekes családnak nehézséget jelent. A támogatóknak köszönhetően hirdették meg idén a pályázatot, melyre olyan rászoruló gyermekek szülei jelentkezhetnek, akiknek komoly kiadással jár a táboroztatás.

A két turnusos napközis táborban csapatépítő játékokon, kreatív foglalkozáson, kiránduláson és sütikészítésen is részt vehetnek a gyerekek. A szülőknek lehetőségük van a turnusok közül választani, így a 07.15-én vagy a 07.22-én induló tábort jelölhetik meg. Pályázni a www.szena.hu honlapról letölthető adatlappal lehet, melyet kitöltve legkésőbb április 14-ig kell eljuttatni az egyesülethez e-mailben a szenaegyesulet@gmail.com címre, vagy postai úton a 8000 Székesfehérvár, Bőrgyár utca 2. címre. A beadási határidő lejárta után a SZÉNA Egyesület vezetősége dönt a nyertes pályázatokról.