Már letölthetőek a 2024-es évre szóló hulladéknaptárak a Depónia Nonpofit Kft. weboldaláról. A naptárt levél formájában is megkapják az ügyfelek, a postázás folyamatosan zajlik. A települések nagy részén nincs változás az eddig megszokott szállítási napokhoz képest.

A hulladéknaptárak megtalálhatóak a Depónia Kft. weboldalán, a www.deponia.hu oldalon, a Településkeresőben. A dokumentumokat postán is megküldik, ez már folyamatban van. A legtöbb településen nincs változás a már megszokott szállítási napokhoz képest. Ahol mégis van módosítás, ott erről már korábban értesítették az ügyfeleket.

A hulladéknaptárak tartalmazzák, hogy az adott településen mikor szállítják el a vegyes, a szelektív és a zöld hulladékot, valamint a fenyőfákat, és mikor van gyűjtési nap áthelyezés. Az országosan bevezetésre kerülő, úgynevezett DRS rendszer miatt az üveghulladék házhoz menő gyűjtése ettől az évtől megszűnik. Arról, hogy a különböző hulladéktípusokat hova helyezheti el a lakosság, részletesen olvashatnak a https://deponia.hu/mit_hova_tegyek oldalon.

A közszolgáltató cég 2024-től az alábbi elérhetőségeken áll az ügyfelek rendelkezésére:

– SZÁMLÁZÁSI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT E-MAIL: ugyfel@deponia.hu; TELEFON: 22/507-419
(Számlázással, szerződéskötéssel kapcsolatos információk, szelektív gyűjtőedény igénylés, időpontfoglalás személyes ügyintézéshez)

– MŰSZAKI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT E-MAIL: szallitas@deponia.hu; TELEFON: 22/507-419
(Szállítással, edényürítéssel, el nem szállított hulladékkal, edénytöréssel kapcsolatos információk)

SZÉKESFEHÉRVÁRON, a Honvéd utca 1. szám alatti SZEMÉLYES ügyfélszolgálata az alábbiak szerint tart nyitva:
Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 7:00-19:00
Szerda: ZÁRVA
Csütörtök: 8:00-12:00 és 12:30-15:30
Péntek: ZÁRVA

(ÖKK)