A nők már a legjobb négy között tartanak, ám a férfiak még csak a jövő héten kezdik a rájátszást, a negyeddöntős sorozatot. A MÁV Előre Foxconn alakulata a Kecskeméti RC ellen hazai pályán kezdi az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot, március 16-án, szombaton 18.00 órakor a Videoton Oktatási Központ sportcsarnokában (VOK), majd háromnaponta jönnek váltott pályaválasztással a további összecsapások. A fehérvári klub női alakulata az idén még százszázalékos, címvédő Vasas ellen lép pályára az elődöntőben.

Az első meccsre itt is március 16-án, szombaton kerül sor a fővárosi piros-kékek Folyondár utcai csarnokában 16.30-kor. A második találkozóra március 21-én, csütörtökön 19.00 órakor a VOK-ban, a harmadikra  – újra a Vasas otthonában – március 24-én, vasárnap kerül sor 17.00 órakor.

A férfiaknál kötelező a Loki elődöntőbe jutása, ugyanakkor a hölgyeknél bámulatos csoda volna a Vasason túljutni, tekintve, hogy a teles alapszakaszban és a negyeddöntőben sem volt képes senki legyőzni, pontot is csak egyet vesztett, még ősszel, amikor Békéscsabán „csak” 3-2-re nyert! A MÁV Előrét is oda-vissza legyőzte, de az 1-3-as fehérvári meccsben benne volt, hogy pontot veszít, miként a fővárosi találkozón is voltak játszmanyerési esélyei Lubasz Przybylak együttesének. Ezekbe lehet kapaszkodni az elődöntőben.