Az ausztriai Bleiburgban 3-0-ra legyőzte a horvát OK Ribola Kastela együttesét a MEVZA Közép-európai Liga alapszakaszának 7. mérkőzésén a MÁV Előre Foxconn férfi röplabda csapata, így a székesfehérvári egylet 5 győzelemmel és 2 vereséggel, 15 ponttal a 3. helyről várhatja a február közepén esedékes utolsó két, zágrábi találkozót. A négyes döntőbe jutáshoz az egyik mérkőzést nyerni kell, s erre éppen a házigazda, 7. helyen álló Mladost Zagreb ellen lesz nagyobb esélye Dávid Zoltán csapatának, már az elő találkozón, mert a záráson a 2. helyezett, szinte biztosan Final Four-os, szlovén Calcit Kamnik jóval erősebb játékerőt képvisel, mint a horvát.

A Kastela ellen nem okozott problémát a beteg Pesti hiánya, Boa most is jól helyettesítette, amit 10 pontja és kiváló sáncmunkája is jelzett. Koci hozta a szokásos ponterős játékát, most 13-at tett a közösbe, ezzel ő lett a mezőny legjobbja.

Az első szettben jobban kezdtek a horvátok, gyorsan ébredt azonban a Loki és 10-10 után fokozatosan elhúzva, 25-17-re megnyerte a mindössze 20 percig tartó nyitó játékrészt.

A folytatásban egyaránt 25-20-ra vitte el a maradék két játszmát a MÁV Előre, mindkettőben csak kapaszkodott a kék-fehérek után a Kastela, amely nem is bírta a végét, a fehérvári alakulat jól menedzselte a hajrát és összességében 67 perc alatt simán győzött.