Lejátszotta harmadik mérkőzését is a Fehérvár FC labdarúgó csapata a horvátországi edzőtáborozása során. Bartosz Grzelak ezúttal a tartalékoknak és az ifjaknak adott lehetőséget a szerb második vonalban érdekelt Tekstilac Odzaci ellen, ami meg is látszott a produkcióján és a végeredményen is: nyertek a szerbek 2-1-re. A Vidi gólját Berki Marcell szerezte.

A találkozón a Rockov – Horváth Á., Spandler, Husvéth – Simut, Kovács P., Pinto, Berki, Menyhárt – Karamoko, Tóth T. tizenegy kezdett, a második félidőre pedig a 17 éves Kecskés Máté mellett a 15 (!!) esztendős Lakatos Kristóf is beállt Karamoko és Pinto helyére, így – ha Spandler nincs a pályán – a 20 évet sem érte volna el a pályán lévő Vidi-játékosok átlagéletkora.

Az ifjoncok jól kezdtek, egy, az ellenfél térfelén szerzett labda után Tóth Tamás Vid és Berki Marcell összjátéka hozta meg a fehérvári vezetést, ám még az első játékrészben fordítottak a szerbek. A második félidőben már nem változott az eredmény, a rutinosabb szerb alakulat nyert a piros-kék „csikók” ellen.

Bartosz Grzelak minden verziót „megfuttatott” a három horvátországi tesztmeccsen: a Hajduk ellen a játékidő első felét a kezdőcsapat, második felét pedig a tartalékok játszották le, az Osijek ellen végéig az első számú alakulat volt a pályán, az Odzaci ellen pedig csak az ifjak és a tartalékok.

A folytatásban még csütörtökig Umagban gyakorolnak Kastratiék, majd péntektől már hazai környezetben végzik a szezonkezdés előtti finomhangolást. Az NB I tavaszi szakasza február 3-án, szombaton Zalaegerszegen kezdődik a Fehérvár FC számára.