Újra mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött a Fehérvár Küzdősport SE tehetséges ökölvívói. Turós Arnold tanítványai közül ketten is a magyar válogatottal készülhettek, illetve egyikük nemzetközi mérkőzésen is kötelek közé léphetett.

– Immáron évek óta helyet kapnak bunyósaink az utánpótlás válogatottban, ám ezúttal elsőéves felnőttként Nagy Evelin már a „nagyok” közé kapott meghívót, ráadásul az új üzbég kapitánytól és rögtön a szűkebb elitbe a tatai olimpiai edzőtáborba, ami feltétlenül a fejlődését mutatja.

Turós Levente a serdülő válogatott 60 kg-os versenyzőjeként Szerbiában vett részt edzőtáborozáson, s ennek csúcspontjaként egy szerb-magyar csapattalálkozón. Levi súlyában nem volt serdülő rivális, így egy korcsoporttal idősebb öklözővel mérte össze tudását. A meccset ugyan az idősebb és erősebb szerb nyerte, de nagyon hasznos volt egy ilyen ellenfél ellen bunyózni, főleg úgy, hogy a 3. menetben már Levi volt fölényben. Összességében hasznos volt tanítványaimnak és nekem is a mögöttünk hagyott hét. – tájékoztatott az FKSE szakmai munkájának vezetője, Turós Arnold.