Mint arról már beszámoltunk, kiélezett küzdelemben ezüstéremmel zárta a bajnokságot az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdacsapata. Minden szurkolót szeretettel hívnak, hogy május 29-én, pünkösdhétfőn este fél hétkor köszöntsék közösen az idei szezonban a döntőig menetelő fehérvári együttes tagjait és a klub szakmai stábját. A Városháza Dísztermében lesz a találkozó – erről közösségi oldalán is hírt adott dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Vasárnap este játszották a sorsdöntő, ötödik mérkőzést a magyar férfi kosárlabda-bajnokság idei döntőjében. Az Arconic-Alba Fehérvár csapata 2:2-re állt a Falco együttesével folytatott kiélezett küzdelemben.

A Városháza épülete is „szurkolói lázban égett”, azaz kék-fehér díszkivilágítást kapott. Akik pedig nem tudták elkísérni a csapatot a szombathelyi meccsre, őket az Alba Regia Sportcsarnokban várták közös szurkolásra.

A harmadik nyertes mérkőzést végül hazai pályán a Falco „húzta be”, a fehérvári együttes pedig ezüstéremmel zárta a bajnokságot. Ehhez közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester is gratulált: „Ezüstérmes az Alba! Fantasztikus vidéki döntő volt, amelyben nagyot küzdött a Csapatunk, büszkék lehetünk rájuk. Szép volt fiúk! Gratulálok a Falconak a bajnoki címhez!”

Az Arconic-Alba Fehérvárnak egy közösségi esemény keretében szeretnének gratulálni, megköszönve az elmúlt hónapokban nyújtott teljesítményt. „Köszöntsük minél többen a srácokat, mert nagyon megérdemlik! Hajrá Arconic-Alba Fehérvár!” – írja a városvezető.

Szeretettel hívnak minden szurkolót és a kosárlabda sportágat szerető érdeklődőt május 29-én, pünkösdhétfőn este 18.30-kor a Városháza Dísztermébe!