Két témában tartanak előadást a fehérvári civil szervezeteknek, akik a tájékoztatók után kérdéseiket is feltehetik január 29-én, hétfőn 17.00 órától a Városháza Dísztermében. A civil szervezetek az idei Társadalmi Felelősségvállalási Alap terhére kiírandó pályázati kiírásokról, valamint az elektori választásról és az ehhez kapcsolódó civil jelöltállításról kapnak tájékoztatást.

Január 29-én, hétfőn 17.00 órától a Városháza Dísztermében rendeznek fórumot a székesfehérvári civil szervezeteknek. Előbb Molnár Tamás, a környezetvédelmi és civil ügyek tanácsnoka tart előadást az Önkormányzat által 2024-ben a Társadalmi Felelősségvállalási Alap terhére kiírandó pályázati kiírásokról, annak szabályos, a rendeletnek megfelelő pályázati feltételeiről és az elbírálás folyamatáról.

17.30 órától Berdó-Kovács Erika, a Fejér Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ irodavezetője az idén esedékes elektori választásról és az ahhoz kapcsolódó civil jelöltállításról, valamint az Állami Számvevőszék székesfehérvári civil szervezeteknek nyújtott konzultációs lehetőségeiről tájékoztatja az érdeklődőket. A program végén a résztvevők kérdezhetik is az előadókat az érintett témákban.

A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött melyet a civil@echomail.hu e-mail címen tehetnek meg. Minden civil szervezeti vezetőt, képviselőt tisztelettel várnak!