Ma ismét elutazott a horvátországi Umagba a Fehérvár FC labdarúgó csapata. Bartosz Grzelak és stábja egy hétig a hazainál kicsit jobb téli körülmények között vezényli a napi tréningeket az edzőtábor második szakaszában. A gárda szombaton és vasárnap is tesztmeccsen lép pályára, egyaránt 13.00 órakor. Elsőként a horvát NK Osijek lesz az ellenfél Novigradban, majd másnap Umagban a szerb második ligás Tekstilac Odzaci.

A csapat keretében egyelőre nincsenek újabb változások. Úgy tudjuk, több lehetséges érkezővel, illetve ügynökével tárgyal a klub (hazai klubokban szereplő légiósok és más, NB I-es tapasztalattal még nem rendelkező külföldi játékosok vannak képben elsődlegesen, de magyar is van a kalapban), elsősorban a távozók pótlására középső támadót, centert, a középpályára pedig két játékost is igazolna, részint Flores pótlására, részint pedig Kalmár sérülékenysége okán irányító-támadó posztra, de a védelem bővítése sem elképzelhetetlen.

Az átigazolási szezon február közepéig tart, kapkodásra nincs ok, ugyanakkor a bajnokság bő két hét múlva folytatódik, ami azért – ha nem is rendkívüli módon – sürgető tényező. Igaz, Tóth Balázst és Kalmárt is úgy igazolta fél éve a Vidi, hogy már ment a szezon, tehát kétségbeesésre semmiképpen sincs ok. Mindazonáltal mielőbbi bejelentéseket várunk.