A 2024/25-ös tanévre vonatkozó hasznos információkkal segíti a középiskolai továbbtanulás előtt álló diákokat és szülőket a Székesfehérvári Szakképzési Centrum. A következő fontos határnap február 21-e, a jelentkezési lapok leadási határideje. A szakképzésben elérhető lehetőségekről részletes tájékoztató is olvasható az SZFSZC weboldalán.

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum 11 iskola fenntartója, ahol a megújult és átalakult szakképzési rendszerben, a változó munkaerőpiaci igényeket és a lokális trendeket szem előtt tartva képezik a fiatalokat, hogy modern és piacképes tudást szerezzenek. Az SZFSZC célja, hogy a most középiskolai továbbtanulás előtt állókat és szüleiket is részletesen tájékoztassa a szakképzés nyújtotta lehetőségekről, valamint a fenntartásában működő intézményekben választható képzési formákról. A székesfehérvári szakképzés minden ágát megismerhetik a tanulók a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Digitális Közösségi Alkotóműhelyében és egyéni pályaorientációs tanácsadást is kérhetnek.

A következő fontos időpont a 2024. február 21-e, ez a jelentkezési lapok végső leadási határideje. Ehhez segítségül honlapjukon elérhető az a pályaválasztási tájékoztató, amely bemutatja az egyes iskolákat, a szakképzésben választható képzési formákat, valamint az ösztöndíj- és egyéb juttatási lehetőségeket. A kiadvány letölthető ITT.

(ÖKK)