A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága idén is megrendezi Nyitott szertárkapuk elnevezésű gyereknapi programját. Országszerte összesen 390 helyszínen, köztük a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon nyitja ki kapuit a szervezet, mutatkoznak be a tűzoltók.

Május 28-án, vasárnap 10.00 és 16.00 óra között idén is megrendezik a Nyitott szertárkapuk elnevezésű gyereknapi programot. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szervezésében a tűzoltók országszerte összesen 390 helyszínen mutatják be tevékenységüket a családoknak.

A Szent Flórián körút 2. szám alatti Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is csatlakozott a kezdeményezéshez. A tűzoltók próbariasztásokkal mutatják be, hogyan indulnak bevetésre, valamint mindenki megismerkedhet a különböző felszerelésekkel, speciális szerekkel.

A programon való részvétel ingyenes, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság május 28-án, vasárnap 10.00 és 16.00 óra között látogatható.