Több más városrészt követően vasárnap a Tóváros tornysori sétányán is elérkezett a piknikezés ideje. Az egész délutánt végig kísérő Tóvárosi Piknik keretében volt mesejáték, állatsimogató, és sok zene. A Zsigmond Lala Énekstúdió növendékei Disney filmzenékkel és musical-dalokkal, Váradi Eszter Sára és Keller János operettslágerekkel, Csepregi Éva pedig számos Neoton klasszikussal tapsoltatta meg a népes nézősereget.

Tovarosi Piknik24 4

Komoly tömeget mozgatott meg vasárnap a Tóvárosi Piknik. A kicsiket egész délután akadálypálya, mászófal, valamint nyuszi-, kecske- és báránysimogató várta a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében. Az ingyenes pikniken a színpadi programok sem maradhattak el: előbb egy gyerekeknek és szülőknek is tanulságos mesejátékot, majd a Zsigmond Lala Énekstúdió Disney Showját láthatta a közönség.

Tovarosi Piknik24 2

A folytatásban a Vörösmarty Színház színművészei, Váradi Eszter Sára és Keller János operettslágerekkel örvendeztette meg a programra kilátogatókat.

Tovarosi Piknik24 3 CserPA

A sztárfellépő, Csepregi Éva koncertje előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője köszöntötték a résztvevőket. A polgármester véleménye szerint ez a piknik is igazolja, hogy érdemes városrészi rendezvényeket szervezni, a találkozások élménye, a fiatalok és idősek öröme pedig jó érzéssel tölthet el mindenkit.

Tovarosi Piknik24 6

Mészáros Attila elmondta, igyekeztek olyan programot összeállítani az SZKKK munkatársaival, ami minden korosztálynak jó szórakozást kínál. Mint fogalmazott: nagyon jó látni a sok mosolygós arcot, boldog embert. Mindenkinek kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánt a nap zárókoncertjéhez.

Tovarosi Piknik24 5 CsepregiEva

A köszöntők után Csepregi Éva, a Neoton Família Sztárjai együttes énekesnője lépett színpadra. A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, EMeRTon-díjas énekesnő néhány hónapja lépett fel az Alba Regia Sportcsarnokban együttesével. Csepregi Éva olyan slágerekkel örvendeztette meg a közönséget, mint a Párizsi lány, vagy éppen a Monte Carlo.

(Fotó: Mátay Balázs, Kiss László)