Mint ismert, a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) zárófordulójában a kieséstől fenyegetett MOL Fehérvár FC a már biztos búcsúzó Vasas vendége lesz szombaton. Az este 20.00 órakor kezdődő összecsapáson a Vidi sikere biztos bennmaradást jelent, ám ha a Honvéd nem nyert a bronzéremre hajtó Puskás Akadémia vendégeként, akkor még ez sem szükséges hozzá. Mindenesetre az izgalommentesebb verzió az, ha a piros-kékek nyernek. Ehhez elkél az erőteljes szurkolói bíztatás. ennek érdekében a fehérvári klub ingyenes buszjáratokat indít Angyalföldre.

Nem utolsó szempont, hogy a vendégszektorba érvényes belépőket is a klub – pontosabban a játékosok – állják, így a tikettek is ingyen vannak. Ezek azonban már elfogytak, így csak azok jelentkezhetnek a buszra, akiknek van érvényes belépőjük a szombat esti ütközetre, illetve akik a hét folyamán a MOL Aréna Sóstóban található 1-es jegypénztárban (nyitva tartás: szerdán 13:00 és 18:00 között, pénteken 10:00 és 15:00 között) kiváltják rá a regisztrációs jegyet!

A buszok indulásához a gyülekező szombaton 17:30-kor lesz (Székesfehérvár, Munkaügyi Központ, parkoló – Piac tér), a különjáratok 17:45-kor startolnak a Fáy utcai stadionhoz. Visszafelé a meccs befejezését követően, várhatóan 22:30-kor indulnak vissza Székesfehérvárra. Egy szurkoló maximum két buszjegyet igényelhet a klub tájékoztatása szerint.

(Fotó: MOL Fehérvár FC)