Minden bizonnyal története eddigi legnagyobb bravúrját érte el ma a nyolcszoros bajnok MTK vendégeként a MOL Fehérvár FC abszolút újonc női labdarúgó csapata az NB I (Simple Női Liga) 19. fordulójában. Gajdóczi Tibor együttese Szehofner Vivien két találatával sokkolta vendéglátóját az első félidőben, amely aztán hatalmas erőkkel támadott és végül 2-2-re mentette a mérkőzés eredményét.

A megszerzett 1 pont nagyon fontos lehet a bennmaradás elleni küzdelemben, kiváltképp, hogy a két, jelenleg kiesőhelyen tanyázó alakulat, a Szekszárd és az Újpest is „pontosan” abszolválta a maga meccsét jobb, esélyesebb csapatokkal szemben. Előbbi 4-4-re végzett a 8. helyezett Szeged otthonában, utóbbi 2-1-re nyert hazai környezetben a 7. pozícióban álló Haladás-Viktória ellen.

Ezzel a bravúrponttal a Vidis hölgyek megelőzték a Kelen SC-t és feljöttek a 9. helyre a bajnoki tabellán. A Szekszárd előtt 6, az Újpest előtt 7 pontos előnyben van a piros-kék együttes, amely legközelebb a Szegedet fogadja a Sóstón május 6-án, szombaton 15.00 órakor.