Május 10-én kezdődött és a hónap végéig, május 31-ig tart a virágok kiosztása a Next Stop Üzletközpont Oázis Kertészetben. Ezekben a napokban összesen több mint 81 ezer tő egynyári virágot és mintegy 25 ezer tő muskátlit oszt ki a Városgondnokság a pályázók között. A szigorított pályázati feltételek ellenére is ötezer érvényes pályázat érkezett idén.

A családi házas jelentkezők 25 tő egynyári virágot, az erkélyes/balkonládás pályázók pedig 12 tő muskátlit vehetnek át. A társasházi és az intézményi pályázók 50 tő növényt kapnak ebben az évben.

A virágok átvételéhez szükséges lesz majd bemutatni a személyi igazolványt és a lakcímkártyát, a pályázat sorszámát, és aláírással igazolni az átvételt. Amennyiben nem a pályázó érkezik személyesen a virágokért, úgy az időpontfoglalást jelző e-mail-hez csatolt meghatalmazás birtokában meghatalmazott is átveheti és aláírásával igazolhatja az átvételt. Idén a Next Stop Üzletközpont Oázis Kertészetben lehet átvenni a növényeket.

Amennyiben bárkinek kérdése merül fel a növények átvételével és az időpontfoglalással kapcsolatban a viragok@varosgondnoksag.hu e-mail címen érdeklődhet!

(ÖKK Fehérvár)