A vb előtt, majd azt követően sem dőlt el sokáig a Hydro Fehérvár AV19 három kulcsjátékosa, Bartalis, Erdély és Sarauer sorsa, avagy dilemmája: menni, vagy nem menni? Nos, mára tiszta a képlet, Bartalis és Sarauer marad, Erdély Csanád viszont szeretné magát külföldön kipróbálni, így távozik az ICEHL-csapattól.

Bartalis István 2, Sarauer 1 évre írt alá, előbbi családjával úgy döntött, hogy egy újabb 1-2 éves külföldi kaland helyett biztosabb, ha Fehérváron marad, sőt, innen szeretne visszavonulni. Andrew Sarauer esetében ez már most opció volt, de végül még egy idényt vállal a 38 éves kanadai származású hokis.

Erdély nem árulta el, hol folytatja, de a legsanszosabb az, hogy Vas Jánossal és Horváth Milánnal együtt ő is a francia Brianconhoz megy.

A Volán keretében gyakorlatilag már csak 1-2 hely van, Erdély helyére nyilván próbálnak megfelelő pótlást találni, de sok változás már nem lesz a csapat állományában.

A jelenlegi keret:

Kapusok: Olivier Roy, Horváth Dominik

Hátvédek: Stipsicz Bence, Tim Campbell, Josh Atkinson, Henrik Nilsson, Gleason Fournier, Vokla Roland, Kiss Roland, Markus Phillips

Támadók: Hári János, Anze Kuralt, Mihály Ákos, Vértes Nátán, Ambrus Gergő, Ambrus Csongor, Németh Kristóf, Terbócs István, Magosi Bálint, Guillaume Leclerc, Daniel Leavens, Tim McGauley, Pascal Laberge, Bartalis István, Andrew Sarauer