Vasárnap rendezik meg a labdarúgó NB I 2. fordulójának egyik kiemelt találkozóját, a Fehérvár FC – Ferencváros összecsapást. A 17.45-kor kezdődő mérkőzésre alapvető iránymutatást és inspirációt adhat a „nagyoknak” a „kicsik”, a Vidi második csapatának NB III-as sikere a Fradi II ellen. A hétközi fordulóban a piros-kék ifjak győztes gólját Cserkúti-Németh Olivér fejelte. Összességében a zöld-fehéreknek voltak több és nagyobb helyzeteik, ám ezeket nem használták ki.

A harmadosztály további találkozóin felemásan, de pozitív mérleggel szerepeltek Fejér csapatai: az Északnyugati csoportban a Bicske 2-0-ra verte a Balatonfüredet és két kör után hibátlan még, miközben a Puskás Akadémia ifjai újra kikaptak, ezúttal a Gyirmót II-től 5-2-re.

A Délnyugati csoportban az Iváncsa 0-0-ra végzett a bajnoki címre és feljutásra vágyó Nagykanizsa vendégeként, a Dunaújváros a szomszédvár Dunaföldvár otthonában kapott ki 3-2-re, míg az újonc Gárdony 6-1-re kiütötte a Mohácsot. A Vidi II Fradi veréséről már fentebb írtunk.