A Fehérvár FC NB I-es női labdarúgó csapatának nem sikerült a 3 pontot megszereznie utolsó őszi mérkőzésén, ami miatt még nagy bajba is kerülhet, mivel a sereghajtó, ám vele azonos pontszámmal álló Budaörs vendégeként csak 1-1-re végzett, így nem tudott közelebb lépni az előtte állókhoz, maradt kiesést jelentő pozícióban.

Andorka Péter együttese Ramor találatával az első félidő hajrájában megszerezte ugyan a vezetést, ám a hazaiak gyorsan egalizáltak, később pedig már nem változott az eredmény, ami egyik csapatnak sem volt jó. A fehérvári hölgyek 3 ponttal vannak leszakadva a szegedi Kész Szent Mihály csapatától, amellyel majd a tavaszi folytatásban, márciusban találkoznak, idegenben. Előtte azonban még egy másik, fontos, jó teljesítménnyel nyerhető összecsapás is vár majd rájuk, hazai környezetben az Astra ellen, március másodikán.

Addig is, a téli szünetben nem ártana körülnézni az átigazolási piacon, a jelenlegi állomány már nem elég az NB I-hez, mert a hátsó régió csapatai, elsősorban a tavaly éppencsak bennmaradó Szekszárd légiósokat igazolva már messze van a piros-kékektől, de az újoncok közül a Soroksár is jóval előrébb jár, mint a Fehérvár FC, mert erősebb az állománya.