Az Alba Innovár Digitális Élményközpont Okostanterem-programjának bemutatására szerveznek előadássorozatot október 17-én, kedden 13.00 órától a Városháza Dísztermében. Az esemény elsősorban a pedagógusoknak szól, de szeretettel várnak szülőket és minden érdeklődőt!

Az eseményen Székesfehérvár, a tanulás fővárosa című felszólalásával köszönti a résztvevőket dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Az előadásokon szó lesz az Okostanterem-program céljairól, feladatairól és a program integrálásáról a Székesfehérvári Tankerület szakmai munkájába. Bemutatják a program keretében a 2022/23-as tanév során a városban elkészült digitális iskolai fejlesztéseket is, majd szó lesz a digitális pedagógiai kihívásokról, az Okostanterem- és Mentorprogram 2023/24-es célkitűzéseiről, valamint a Vörösmarty Mihály Könyvtár Open Space-programjáról is. A rendezvényt kerekasztal-beszélgetés zárja az Okostanterem-programról és a munkaerőpiacról vállalati vezetők és a tankerületi igazgató részvételével.

Az október 17-i eseményre előzetes regisztráció nem szükséges, minden érdeklődőt szeretettel várnak! A belépés díjtalan.

(ÖKK)