Február 24-én, szombaton rendezi a Noé-hegyi Szent István Borlovagrend „Az Év Zászlósbora 2024.” Díjátadó Borgálát és a XXII. Borlovag Bált. A Mercure Hotel Magyar Királyban 18.00 órakor kezdődő, nagyszabású rendezvény nyilvános lesz, bárki mehet, aki kedvet kap hozzá.

A Borlovagrend hagyományos éves rendezvénye 18.00 órától a vendégek fogadásával kezdődik, majd 18.30 órakor ünnepélyesen bevonulnak a borlovagrendek. A köszöntők elhangzását követően, 20.10 órakor kezdődik a „Az év Zászlósbora – 2024” díjátadó ceremónia Koczor Kálmán, a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége elnökének közreműködésével.

Az est hátralévő részében bemutatják a borrendi tagpincészetek kínálatát, 20.30 órakor kezdődik a bálnyitó tánc a Laguna KTSE közreműködésével, majd a vendégeknek szervezett táncpartival, Buch Tibor és Lőrincz Judit fellépésével, végül nyereményözönt ígérő tombolasorsolással zárul a boros bál. A programzárás 2.00 órakor várható az Il Silenzio-val. A muzsikát a hazai és világslágereket, örökzöld dallamokat és kívánságszámokat játszó Happening Band szolgáltatja.

Jelentkezni az alábbi linken lehet:
vote.winesort.eu/pages/votes.php?tag=NHSZIB2024DBG

A Noé-hegyi Szent István Borlovagrend szeretettel hívja és várja a vendégeket!