Jelmezes farsangi délutánra hívja a városrészben élő családokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ február 2-án, pénteken 17 órára a Csalai Közösségi Térbe. Az ingyenes eseményen farsangi álarcot készíthetnek a gyerekek, lesz csillámtetoválás és persze a farsangi fánk sem hiányozhat a délutánról.

A farsang gyerekeknek különösen sok izgalmat tartogató időszak, hiszen kik is élveznék önfeledtebben a jelmezbe bújás izgalmát, mint a legkisebbek? A készen kapható, divatos jelmezek mellett sokan maguk készítenek kreatív öltözéket, hogy lenyűgözzék a többieket, és már a rendezvény szervezői is kíváncsian várják, ki milyen jelmezben érkezik a mulatságra.

A farsangi viseletekhez álarcot szokás ölteni, az eseményen ilyen maszkokat lehet majd készíteni, a megjelenésüket pedig csillámtetoválással egészíthetik ki a résztvevők. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az alapanyagokat és a szükséges eszközöket biztosítja a kreatív foglalkozáshoz.

A farsangi időszak elmaradhatatlan kelléke az igazi, klasszikus szalagos fánk, amely a gazdagságot, gyarapodást szimbolizálja: minél többet eszünk belőle, annál könnyebb lesz a böjtöt kibírni. Éppen ezért a rendezvényről ez a legismertebb, frissen sült farsangi étel sem hiányozhat

A rendezvény ingyenes, belépés jelmezben!