Felnőtt és diák csoportokat, családokat is fogadnak a Szent István Király Múzeumban megnyílt páratlan kiállításokon. A Hadi múltunk kincsestára – Válogatás a Hadtörténeti Múzeum értékeiből  és  a Katonazenészek – zenész katonák, a magyar katonazene fényképes története 1868-tól napjainkig című tárlatok december 3-ig, míg a Munkácsy Székesfehérváron kiállítás január 14-ig látogatható.

Augusztus 15-én a Szent István Király Múzeum Rendházépületének földszinti termeiben nyílt meg a „Hadi múltunk kincsestára” – Válogatás a Hadtörténeti Múzeum értékeiből című tárlat, amely a Hadtörténeti Intézet és Múzeum különleges, látványos, értékes gyűjteményi darabjai közül mutat be válogatást. Láthatunk különleges szúró- és vágófegyvereket, honvédség tárgyi emlékeket 1848/49-ből, ezüst és porcelán dísztárgyakat, magyar testőrségi emlékeket, katonai egyenruhákat, jelképeket és zászlókat. Ehhez kapcsolódva a Rendházépület földszinti Dísztermében látható a „Katonazenészek – zenész katonák, a magyar katonazene fényképes története 1868-tól napjainkig” című országos vándorkiállítás, melynek Székesfehérvár az első állomása. A kiállítások 2023. december 3-ig látogathatóak.

A páratlan tárlatok együttes megtekintésére – az egyéni látogatók mellett – felnőtt és diák csoportokat, osztályokat, családokat is várnak. A csoportos felnőtt belépő 2.250 Ft/fő, a diák belépő 750 Ft/fő, a családi belépő 6.000 Ft.

Ugyanezen csoportos jegyárakkal látogatható a szeptember 15-én megnyílt Munkácsy Székesfehérváron című kiállítás a Szent István Király Múzeum Rendház épületében.  A Pákh Imre magángyűjteményéből válogatott műalkotások között – minden eddiginél teljesebb körűen, közel 80 alkotást felvonultatva – Munkácsy festményei, grafikai munkái, valamint más alkotók Munkácsyról készített festményei és Pásztor János Munkácsy-szobra is látható. A kiállítás 2024. január 14-ig tart nyitva.

A három páratlan tárlat együttesen, kombinált jeggyel is látogatható az alábbi díjszabásokkal:
Családi jegy (5 fő, max. 2 felnőtt): 8000 Ft
Csoportos jegy, felnőtt (10 fő felett): 3000 Ft
Csoportos diákjegy (10 fő felett): 1000 Ft

További információk a Szent István Király Múzeum honlapján https://szikm.hu/ olvashatóak.