Folytatódnak a testi-lelki jóllétet szolgáló, ingyenes tanácsadások a székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda szervezésében. Az egyénre szabott, dietetikai tájékoztatót online formában, míg a gyógytorna tanácsadást személyesen, bejelentkezés után lehet igénybe venni.

A dietetikaI tanácsadást azoknak ajánlják, akik szeretnének fogyni, életmódot váltani, emésztőrendszeri betegség után gyógyulnak, illetve babát várnak és terhességi diabétesz alakult ki náluk. A személyre szabott étrend és életmód kialakításában Erdész Erzsébet dietetikus segít. Regisztrálni a +36 70 455 9930-as számon lehet.

A szintén díjmentes gyógytorna tanácsadás péntekenként van a Jancsár utca 1. szám alatti EFI-ben. Azoknak javasolják az igénybevételét, akik ülő munkát végeznek, sérülést követő rehabilitáción vesznek részt,  szeretnék megelőzni a mozgásszervi problémákat, vagy akiknek beszűkült a mozgástartományuk és szeretnék könnyebbé tenni a mindennapjaikat. Előzetesen szintén a +36 70 455 9930-as telefonszámon tudnak bejelentkezni az érdeklődők.

(Havasi Tímea)