Remekül kezdett, 2-1-ra vezetett, ám végül mégis csak egy igazi egylabdás mérkőzésen tudta behúzni a 3-2-es győzelmet a Kecskeméti RC vendégeként a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjének második összecsapásán, így 2-0-ra vezet összesítésben az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.

Az első és a második szettet is magabiztosan húzta be a kedd esti mérkőzésen a fehérvári gárda, bár egyik sem volt sétagalopp a Loki számára, kontrollálni tudta a történéseket, az első szettben 17-22-nél már nem ronthatta el, a másodikban pedig 21-20 után szerzett 4 pontot zsinórban.

A folytatásban aztán egyre jobban reagáltak a hazaiak a MÁV Előre kiismerhető taktikájára, amelyen nem nem tudott vagy akart változtatni, ezzel is megkönnyítve a KRC dolgát, amely a két 25-22-re elbukott játszmát követően a következő kettőt 25-21-re és 25-19-re megnyerte!

A minden eldöntő szettre már a vendéglátók kerültek lélektani előnybe, de a MÁV Előre összekapta magát, és remeklő, csak ebben a játékrészben 7 pontot szerző Pesti vezetésével 16-14-re csak be tudták húzni ezt a rendkívül fontos összecsapást.

Összességében Pesti 26 ponttal lett a mezőny legeredményesebbje, de csapattársa, Redjo Koci 25 egysége is igencsak kiemelkedőnek számít, miként Janke 12 pontja is nagyon kellett a szoros, de fontos győzelemhez.

Omar Pelillo tehát a második meccsét is sikerrel vette új csapatával, ám ahhoz, hogy a harmadik is meglegyen, amely már az elődöntőt jelentené alakulatának, ahhoz állandósítani kell a koncentrációt és a taktikai repertoáron is bővíteni szükséges, különben nagyon nehéz lesz behúzni a VOK-ban pénteken (március 22) este 20.00 órakor kezdődő mérkőzést.