Elkezdődtek a Krisztus Király Napok 2023 programjai a Zsolt utcai Templomban és Közösségi Házban. A hétvége során a gyerekeket kézműves programokkal várják, majd körmenetet, hálaadó szentmisét is festménykiállítást is rendeznek.

Ünnepi műsorral, vendégvárással és közösségi munkával kezdődtek a 2023-as Krisztus Király Napok programjai. Csütörtök délután megszépült a Budai út – Kisteleki utca – Lehel utca kereszteződésében található kereszt és annak környéke, valamint a Gondozóközpont napközijébe járó idősekkel és gyermekekkel közösen rendeztek mézeskalácssütést.

Krisztus Kiraly Napok2 kereszt

A hétvégén folytatódik a programok sora: november 25-én, szombaton 15 órakor gyermekeknek szóló kézműves foglalkozást tartanak, majd 17 órakor körmenet indul a kereszthez. A hálaadó szentmise 18 órakor kezdődik, ezt követően pedig 19 órakor nyílik Szünderné Havasi Erzsébet festménykiállítása. November 26-án, vasárnap 9 órakor az ünnepi szentmise keretében belül adják át a Krisztus Király díjat. Mindenkit szeretettel várnak a programokon!

(Fotó: Zemlényi Katica)