Ahogy azt előzetesen már tudni lehetett, ma hivatalossá vált Szoboszlai Dominik átigazolása az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez! Az angol sztárklub nem kevesebb, mint 26 milliérd forintnak megfelelő Eurót, 70 milliót fizettek érte, ami hatalmas magyar rekord. A még mindig csak 22 éves támadó középpályás az élő bizonyítéka annak, hogy kellő elhivatottsággal, tehetséggel, szorgalommal és szakértő, gondoskodó háttérrel egy kis fehérvári utánpótlás-nevelő klubból indulva is el lehet jutni a legjobbak közé.

Jürgen Klopp, a méltán világhírű tréner, a Liverpool menedzsere Szoboszlai érkezése kapcsán úgy nyilatkozott, hogy leigazolása egyszerre szól a jelennek és a jövőnek. Fontos szerepet szán a Mersey-partiaknál a magyar játékosnak, ám ennek részleteit egyelőre nem árulta el.

Az viszont önmagában is sokat elárul, hogy a legendás Steven Gerrard 8-as számú mezének új „bérlője” lett a fehérvár srác. Neki köszönhetően alighanem mától ugrásszerűen megnő a Liverpool FC hazai szurkolóinak és mezvásárlóinak  száma…