Takarékos vízhasználatra kéri fogyasztóit a FEJÉRVÍZ Zrt. A forró nyári napokon megnő a vízfogyasztás, azonban a lakosság maximális kiszolgálása érdekében szükség van az ügyfelek együttműködésére. A közszolgáltató cég felhívásában kéri, hogy lehetőleg hajnalban locsoljuk a kertjeinket, illetve az otthoni autómosást és a medencék feltöltését időzítsük a fogyasztási csúcsidőszakon túl.

A FEJÉRVÍZ ZRT. honlapján és Facebook oldalán arról írnak, hogy a cég nyáron is kiemelt figyelmet fordít a víziközmű rendszerek ellenőrzésére és az ellátás biztonságára. A forró nyári napokon megnövekedett vízigények maximális kiszolgálása érdekében takarékosságot és együttműködést kérnek az ügyfelektől.

Kérik, hogy a kertek gondozásához szükséges vízhasználatot és az automata öntözőberendezéseket a hajnali, kora reggeli órákra időzítsük. Az esti csúcsidőszakban, azaz 18:00 – 23:00 óra között és a hétvégén mellőzzük az autómosást és az úszómedencék feltöltését, illetve ne locsoljuk az utakat, a járdákat és térkövezett felületeket.

A FEJÉRVÍZ Zrt. köszöni az ügyfelek megértését és türelmét!