Vasárnap a meghosszabbított határidő is lejár, zárul a Munkácsy Székesfehérváron kiállítás. A Szent István Király Múzeum ez alkalomból kedvezményes jegyárakkal készül, amelyet pénteken, szombaton és vasárnap vehetnek igénybe a látogatók. Emellett február 18-án 18 órától záróünnepséget is tartanak a Fő utca 6. számú épületnél.

Nagy érdeklődés övezte Székesfehérváron a Munkácsy-kiállítást, több mint harmincezren keresték fel a Szent István Király Múzeum időszaki tárlatát. Éppen emiatt meg is hosszabbították a nyitvatartást, ám vasárnap már ez is lejár.

Az utolsó napokra rendkívüli, kedvezményes jegyárakkal készült a Szent István Király Múzeum, illetve a zárónapon finisszázst is tartanak.

Zárul a Munkácsy-kiállítás Székesfehérváron! Ez alkalomból rendkívüli jegyárakkal készültünk: 500 Ft/fő a teljes áru, míg a kedvezményes belépő 250 Ft/fő a tárlatra pénteken, szombaton és vasárnap! Ingyenes belépést biztosítunk a Munkácsy-kiállításra azoknak, aki jegyet váltanak a Koronázó Bazilika Nemzeti Emlékhely Látogatóközpontba, vagy az Az ókori Kína kincsei – A Jáde Császárok kora című kiállításra!

Szent István Király Múzeum – Rendház
Nyitvatartás: 9:00 – 19:00 között” – írják közösségi oldalukon, ahol a február 18-án, vasárnap 18 órakor kezdődő záróünnepségre is szeretettel invitálnak mindenkit.