Mozgalmas hét van a Fehérvár Küzdősport SE ifjú ökölvívói mögött. Turós Arnold vezetőedző, klubvezető tanítványai közül ketten a korosztályos válogatottak edzőtáborában jártak, de akadt két vizsgázójuk, és két olyan sportolójuk is, akik felhozó mérkőzésen léptek szorítóba. A részletekről Turós Arnold adott tájékoztatást.

– Bajcsi Flóra hétfőtől vasárnapig, Egerben a legjobb serdülőkkel együtt, Turós Levente pedig péntektől vasárnapig a juniorokkal edzőtáborozott. Szombaton az edzőtermünkben rendeztük meg a CsetePaté nevű eseménysorozatunk soron következő állomását, amelyen kezdő versenyzőink belekóstolhattak a meccskörülményekbe, az éles szituációkba. Szintén szombaton, Oroszlányban sikeres minimum vizsgát tett Kordás Máté és Kordás Márk, majd boxoltak egy nagyon jó edzőmérkőzést. Vasárnap a Kóczián Kupán sok versenyzőnk edzőmérkőzést vívott. Németh Zsolt hivatalos mérkőzésen legyőzött egy rutinos fővárosi versenyzőt, míg Major Milán egy Európa-bajnokkal vívott kiváló edzőmérkőzést – foglalta össze az elmúlt napok történéseit az FKSE szakmai munkájának irányítója.

Turós Arnold hozzátette: örül annak, hogy egy nagyon összetartó, profi csapat van mellette. Nekik is köszönhető az, hogy a terveknek megfelelően sikerült megfelelni a bonyolult, komoly szervezést kívánó hét kihívásainak.