A következő napokban is marad a nyáriasan meleg időjárás, amit gyakran megzavarhat helyi zápor-zivatar. Szerdán egy gyenge hidegfront érkezik jelen állás szerint, de jelentős változást ez nem hoz, maradnak a 25-30 fok körüli nappali értékek, s éjszaka sem fázunk, ha nyitott ablaknál alszunk, hiszen 14-17 foknál kevesebb nem lesz az előttünk álló napokban.

Kedden folytatódik az esős, záporos, zivataros idő, délután és este hevesebb viharok érkezhetnek nyugat, délnyugat felől, akár zivatarlánc is kialakulhat. Napközben még hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap. Sokfelé lesz élénk, erős a délkeleti szél, zivatarok környezetében viharos széllökésekre is számítani kell. A csúcshőmérséklet 23 és 30 fok között alakul.

Szerdán már hosszabb időszakokra kisüt a nap, elszórtan még főként az ország északi és keleti felén alakulhat ki eső, zápor, helyenként zivatar. A délnyugati szél sokfelé élénk, délnyugaton erős lehet. Délután 21-28 fokra van kilátás, északnyugaton lesz enyhébb az idő.

Csütörtökön keleten lehet több felhő, másutt többórás napsütés várható. Helyenként eső, zápor, néhány zivatar kialakulhat. Helyenként feltámadhat az északnyugati szél. Délután 22-27 fokra van kilátás.

Pénteken a sok napsütés mellett többségében keleten, északkeleten számíthatunk záporokra, zivatarokra. A déliesre forduló szél többfelé élénk lehet, délután 23-30 fokra van kilátás.

Szombaton a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A délkeleti, keleti szél sokfelé megélénkül, zivatar térségében átmenetileg erős vagy viharos lökések is lehetnek. Hajnalban 9, 16, a délutáni órákban 23, 29 fokot mérhetnek.

Vasárnap is gomoly- és fátyolfelhők mellett sok napsütésre van kilátás. Elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. Az északkeleti, északi szelet több helyütt élénk, néhol erős, zivatarban akár viharos lökések is kísérhetik. A hajnali 9, 17 fokról 23, 29 fokig melegszik fel a levegő.