Gyógyulás a traumából címmel szakmai napot szervez a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia november 28-án. Az eseménynek otthont adó Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban 10 órakor kezdődő eseményen dr. Moretti Magdolna pszichiáter főorvos, pszichoterapeuta, dr. Sörédi Pál pszichiáter, addiktológus szakorvos, valamint Vargáné Kézdi Lilla Anna klinikai szakpszichológus tart előadást. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A traumákról, azok gyógyítási módjairól szól az a szakmai nap, amelyet a Rév Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia szervez november 28-án. A mindenki számára nyitott eseményre az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központba várják az érdeklődőket. Az előadásokból és beszélgetésből álló délelőtti program első előadója dr. Moretti Magdolna pszichiáter főorvos, pszichoterapeuta, kiképző családpszichoterapeuta, EMDR practitioner, kognitív viselkedésterapeuta lesz, aki a traumából való gyógyulásról osztja meg tapasztalatait és tudását a hallgatósággal. A traumák szerepe az addiktológiai kórképekben címmeldr. Sörédi Pál pszichiáter, addiktológus szakorvos tart előadást, majd Vargáné Kézdi Lilla Anna klinikai szakpszichológus a traumatikus élmények következtében kialakult maradandó problémák kezelésére kidolgozott EMDR terápiát mutatja be a gyakorlatban.  A szakmai napot fórumbeszélgetés zárja.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az eseményre jelentkezni az alábbi linken lehet:  https://forms.gle/nMFhMRitdrdvZZC57

(ÖKK)