Kedd esti mérkőzésén 5-4-re legyőzte a Vorarlberget, így megelőzte a Linz, pontszámban pedig beérte a listavezető Red Bull Salzburg alakulatát a Hydro Fehérvár AV19 az osztrák bázisú jégkorongliga, az ICEHL 26. fordulójában. A Volán találatain Leclerc, Magosi, MacGauley, Robertson és Kuralt osztozott.

Bár a végeredmény szoros, ez csalóka, mert csak az első harmad volta az. Ez a játékrész nem hozott gólt és valamivel aktívabban voltak a vendégek, többet lőttek kapura, több helyzetük volt.

Kis Dávid vezetőedző azonban az első szünetben valószínűleg felrázta játékosait, mert egy harapósabb, erőteljesebben hokizó AV19 ment ki a folytatásra, amely végig vezetve, összességében gond nélkül húzta be az újabb fontos 3 pontot. 5-3 után csak a legvégén tudott kozmetikázni a Voralrlberg egy kapuslehozatalos, előnyős találattal.

A tabellán éppen ez a bekapott gól okozta azt, hogy a listavezető Salzburg még megelőzi a Volánt, amely a következő meccsén, majd pénteken (december 8., 19.15) este az Asiago ellen lép jégre, ugyancsak hazai pályán.