A közlekedés örökzöld témáját választotta idei gyermekrajzpályázata témájául a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság. Április végéig várják a biztonságos, szabályos közlekedést bemutató alkotásokat az óvodásoktól, valamint az általános iskola alsó és felső tagozatos diákoktól.

Mindannyian nap mint nap közlekedünk – busszal, autóval, kerékpárral, rollerrel vagy éppen gyalogosan –, de vajon szabályosan és mindannyiunk biztonságát szem előtt tartva tesszük ezt? Ebben a témában várja most a jógyakorlatokat bemutató gyermekalkotásokat a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság.

Az „Így közlekedtek ti!” címmel meghirdetett rajzpályázatra három korosztályban lehet jelentkezni: óvodások (3-6 év), alsósok (7-10 év) és felsősök (11-15 év). Az alkotások tetszőleges technikával (grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz stb.) A/4 vagy A/3 méretben készülhetnek. A rajzok hátoldalára a készítő nevét, életkorát, csoportja/osztálya megnevezését, valamint az oktatási-nevelési intézmény nevét, e-mail címét és telefonszámát is fel kell tüntetni. A műveket a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz, a 8000 Székesfehérvár, Sarló utca 16. alagsor címre kérik eljuttatni. Beküldési határidő: 2024. április 30.

A biztonságos, szabályos közlekedést bemutató pályaműveket korosztályonként értékelik, a legjobb alkotások díjazásban részesülnek. Minden rajzot szeretettel várnak a pályázat kiírói!