A nyári szünet és a Királyi Napok Folkfesztivál után az Alba Regia Táncegyesület ismét megnyitja a Malom utcai Táncház kapuit. Szeptember 16-án, szombaton 17.00 órakor kezdődik az évadnyitó táncházas program, lesz újra kézműves foglalkozás, gyermekjátszó, tánctanítás, majd a végén mulatság. Szeretettel várják a régi és az új résztvevőket!

Az Alba Regia Táncegyesület a Malom utcai Táncházban hónapról hónapra megrendezi hagyományos táncházait az alkalmakhoz illő kézműves foglalkozásokkal, népi gyermekjátszókkal, tánctanítással és zenés, táncos mulatsággal.

Az új évad nyitó programját szeptember 16-án, szombaton tartják. 17.00 órakor kezdődik a kézművesség, ahol körmöcskével font kulcstartók készülnek Pintérné Markovich Marcella irányításával, majd18.00 órától következik a „Szeptember, -ber, -ber,-ber…” című népi  gyermekjátszó Kneifelné Laczkó Kriszta vezetésével. A résztvevők az őszi évadban először tyukodi táncokat tanulhatnak 19.30 órakor, majd 20.30 órakor megkezdődik a várva várt táncházi mulatság. A házigazda Németh Gergő lesz, muzsikál a Szedtevette zenekar.

A belépőket elővételben az Alba Regia Táncegyesület jegyárusító felületén – https://jegy.artefolk.hu –, míg  a rendezvény napján 16.30 órától a helyszínen lehet megvásárolni 1.200 Ft-os áron.