A 2024-es Internet Fiesta programsorozatra készülve a Vörösmarty Mihály Könyvtár több online és személyes programmal is várja látogatóit. A március 21. és 28. között zajló rendezvények előtt a könyvtár helyismereti csoportja elkészítette a vármegye online információs térképét is.

Számos programmal készül az Internet Fiesta 2024 programsorozatra a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Emellett az intézmény helyismereti csoportja elkészítette Fejér vármegye online információs térképét, mely megannyi településtörténeti érdekességet mutat be az olvasóknak. Érdemes böngészni az online elérhető anyagok között. A Fejérinfó névre keresztelt térképet a www.helyismeret.vmk.hu oldalon érhetik el, ahol a települések neveire kattintva digitalizált cikkek, olvasmányok, dokumentumok kerülnek elő az adott település történelméből.

Az Internet Fiestán nem csak az online térben, de személyesen is részt vehetnek az érdeklődők. Március 21-én, csütörtökön 10.30 órától például időseknek szóló internethasználati órát tartanak a Zsolt utcai Tagkönyvtárban, ahol már a húsvétra és a tavaszra készülődve is hasznos keresési tippeket oszthatnak meg a résztvevők.