Nem és nem! Sokadjára sem sikerült nyernie a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapatának a Red Bull Salzburg ellen az ICEHL-ben (immár két éve nem jön össze). A Volán az idei szezont két remek idegenbeli sikerrel nyitotta, ám az első hazai találkozóján jött az osztrák „mumus” és simán nyert 4-1-re. Ez a sima azért nem volt annyira sima.

Az első harmadban komoly fölényben volt a hazai gárda, ám a legjobb helyzetekből sem tudott betalálni, mindenesetre a 12-6-os kapura lövési arány árulkodó… A középső játékrészben is a fehérvári egylet lőtt többet kapura, mégis a Salzburg szerzett két gólt. Ettől kissé el is ment a hazaiak kedve, a záró 20 perc már minden tekintetben a Red Bullosoké volt, igaz, legalább a becsületgólt megszerezte Kiss Dávid csapata Laberge révén.

Nem volt érdemtelen az osztrák siker, ám nem volt 3 gól a két csapat között, sőt! Csakhogy a gólok számítanak, nem a lövések és a helyzetek. Ezzel a Volánnak maradt 6 pontja, amivel lecsúszott a 6. helyre. Vasárnap 17.30-kor a rekordbajnok Klagenfurt vendégeként lehet javítani.