Csütörtökön a katonazenekaroké a főszerep a Székesfehérvári Királyi Napokon. Augusztus 17-én rendezik ugyanis a IX. Fricsay Richárd Regionális Katonazenekari Fesztivált, ahol négy katonazenekar zenél a Belvárosban, majd a Városház téren. A napot a Bartók Béla téren a Jóságos ég! című francia vígjáték zárja a Kertmoziban.

Katonazenekarok térzenéjét élvezhetik augusztus 17-én, csütörtökön 17.30 órától a Székesfehérvári Királyi Napokra kilátogatók a Belvárosban. A zenekarok négy helyszínen: a Zichy ligetben, a Mátyás király-emlékműnél, a Városház téren valamint az Alba Plaza előtti téren szórakoztatják majd az arra járókat színvonalas játékukkal. A Budapest Helyőrségi Zenekar, a Debrecen Helyőrségi Zenekar, a Veszprém Helyőrségi Zenekar, valamint a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar 18.00 órától a IX. Fricsay Richárd Regionális Katonazenekari Fesztivál keretein belül a Városház téren lép fel.

A napot 20.30 órától a Barátság mozi Kertmozija zárja a Jóságos ég! című francia vígjátékkal. A film öt apácáról szól, akik egy pénzdíjjal járó kerékpárversenyt szeretnének megnyerni, az egyetlen bökkenő, hogy egyikük sem tud biciklizni. Jegyeket a www.baratsagmozi.hu oldalon válthatnak.

A Székesfehérvári Királyi Napok teljes programját ide kattintva olvashatják.

(ÖKK)