Ebben az évben is nagyon sokan dolgoztak azon, hogy városunk legnagyobb ünnepi programsorozata, a Székesfehérvári Királyi Napok megvalósulhasson. Székesfehérvár Önkormányzata és dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik részt vettek a szervezésben és a lebonyolításban, illetve önkéntesként vagy résztvevőként bekapcsolódtak az összeművészeti fesztivál programjaiba.

Számos intézmény, közösség és szakember – a művészek mellett többek között szervezők, rendezvénybiztosítók, technikai munkatársak és önkéntesek – együttműködése kellett idén is ahhoz, hogy méltó módon, országosan egyedülálló összművészeti fesztivállál ünnepelhessük az államalapítást és Szent István királyt nemzetünk történelmi fővárosában. Székesfehérvár polgármestere a város Önkormányzata nevében ezúton fejezi ki köszönetét annak a több száz közreműködőnek, akik összehangolt, kitartó munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a programok az ünnepkörhöz méltó módon, biztonságosan zajlottak le.

A polgármester köszönetet mond azoknak a székesfehérvári polgároknak és ide érkezett vendégeknek is, akik bekapcsolódtak a programokba, és a programsorozat résztvevőiként felejthetetlenné tették közös ünnepünket a Székesfehérvári Királyi Napokon.

(ÖKK)