Közönségtalálkozót szervez a Vörösmarty Színház április 12-én, pénteken. A 19 órakor kezdődő, A kőszívű ember fiai előadást követően a nézők a színház kávézójában beszélgethetnek az alkotókkal, a darab szereplőivel és elmondhatják meglátásaikat, feltehetik kérdéseiket a látottakról. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Szikora János, az előadás rendezője Selmeczi Bea dramaturggal együtt adaptálta színpadra Jókai Mór klasszikusát. A Vörösmarty Színház produkciója nemcsak a Baradlay-család történetét követi végig, hanem bemutatja az őket körülvevő karaktereken keresztül a szétszakadt korabeli magyar társadalmat. Az előadás feltesz olyan kérdéseket, amelyek máig aktuálisak: Hazaszeretet vagy önérdek? Te melyiket választanád?

Április 12-én akár erre a kérdésre is választ kaphat a közönség, vagy éppen elmondhatja meglátásait a darabbal kapcsolatban. Ugyanis pénteken, a 19 órás A kőszívű ember fiai előadás után közönségtalálkozóra várja közönségét a Vörösmarty Színház. Az előadást követően, várhatóan 21.45 órától egy közös eszmecserére, beszélgetésre invitálják a nézőket az alkotókkal, szereplőkkel.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráljon online ezen a linken keresztül: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2GlVH6X-BcF-R16B5VJs7u0ddZ_XtyssJHnGsdMPFx2Quhw/viewform