Története legsikeresebb szezonját zárta a székesfehérvári Kori Liget a 2023/2024-es télen. A napközbeni 15 fokos hőmérséklet miatt a Városgondnokság hamarosan elkezdi a jégpálya szétszerelését, de a Kori Liget így is rekordot döntött a 40.827-es látogatószámával.

A szinte már kora tavaszias időjárás miatt a Kori Liget jegén víz áll, ami élvezhetetlenné teszi a korcsolyázást, ezért a pályát üzemeltető Székesfehérvár Városgondnoksága szakemberei úgy döntöttek, bezárják a Kori Liget 2023/2024-es szezonját. A liget december eleje óta volt nyitva, ezen időszak alatt pedig rekordszámú látogató csúszott a Zichy liget fái között. A kibővített pályán összesen 40.827-en koriztak. ami majdnem a kétszerese a 2022/2023-as szezon látogatószámának.

A rekordszezonról dr. Cser-Palkovics András polgármester is posztolt közösségi oldalán. A városvezető megköszönte mindenki munkáját, aki valamilyen formában segítette a Liget sikerét, valamint a jövőbe tekintve elmondta, hogy további fejlesztésekkel is készülnek a következő szezonra: „Mivel a pálya bővítése és a jégfolyosó nagy siker volt, ezért feltett szándékunk, hogy a következő, várhatóan novemberben induló szezonra is bővített Kori Ligettel készüljünk, egyben a most lezárt idény több tanulságát levonva egyéb fejlesztéseket is tervezünk.”

Miután a jég teljesen elolvadt, a Városgondnokság összepakolja a berendezéseket, a konténerek pedig átkerülnek a Csónakázó-tó partjára, ahol tavasztól őszig az ottani sportolási lehetőségeket szolgálják majd.